Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr na světlém pivě

Autor receptu: E- (35 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rybí filety osolíme,opepříme,zalijeme světlým pivem a dáme do chladničky na jednu hodinu odležet.Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli,přidáme papriku,kmín,porce kapra,zalijeme zbytkem piva a dusíme doměkka.Na talíři pokapeme citronovou šťávou a posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sofii |28. září 2013
Dělávám podobně, jen ještě přidávám trochu anglické slaniny... Odpovědět
allys89 |24. září 2013
super recept ;) Odpovědět
piskotka |24. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!