Staňte se našimi fanoušky na:

Kančí ragú se šípkovou omáčkou

Autor receptu: Olina.olga (333 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Kořenovou zeleninu nakrájíme na kostky. Slaninu vcelku opečeme na másle. Potom přidáme kořenovou zeleninu a společně s kořením a cukrem ji restujeme. Po chvilce vsypeme cibuli a dozlatova ji opečeme. Maso nakrájíme na kostky. Osolíme je a opepříme a opečeme na oleji ze všech stran. Přilijeme 100 ml červeného vína a necháme ho zredukovat. Opečené maso přemístíme do zeleniny, přilijeme šípkové pyré, přidáme brusinkový džem a společně je zarestujeme. Vlijeme zbylé červené víno a zvěřinový vývar tak, aby maso bylo ze tří čtvrtin ponořeno, přikryjeme je poklicí a vaříme 1 a 1/2 hodiny. Měkké maso uložíme do kastrůlku a omáčku dochutíme brusinkami, solí, pepřem a přecedíme. Ragú podáváme s kroketami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |27. září 2014
1+++ Odpovědět
Klára 3 |19. ledna 2014
ukládám :-D Odpovědět
Polda |27. prosince 2013
ukládám Odpovědět
pajunc |28. září 2013
vypadá to náramně, ukládám!! Odpovědět
dagmar.vrbicka |8. června 2013
zajímavé Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!