Staňte se našimi fanoušky na:

Kančí hřbet s vínem

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Ze hřbetu s kostí nasekáme větší porce, osolíme, okořeníme a lehce potřeme prolisovaným česnekem. Cibuli nakrájíme na větší kousky, zpěníme na sádle, přidáme houby nakrájené na silnější plátky a část anglické slaniny nakrájené na nudličky. Vše osmahneme, vložíme kotlety, na které naklademe plátky anglické slaniny, podlijeme červeným vínem, přikryjeme a dusíme v troubě. Před dokončením odkryjeme a ještě chvíli pečeme. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!