Staňte se našimi fanoušky na:

Kachní prsa se salátkem a chlebem Gurmán Penam

Autor receptu: Katty148 (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu vykostíme, odřízeneme od ní prsa, nařízneme kůži na jemné čtverečky cca (4 mm x 4 mm) záleží na vás, potřeme olejem a hrubozrným pepřem, tymiánem a rozmarýnem a vše necháme přes noc odležet. Prudce osmažte na řepkovém oleji nejdříve kůži dolů, dokud nevznikne zlatá kůrka. Pak orestujeme i z druhé strany a asi na 10 min. dáme do trouby vyhřáté na 180°C. Po vyndání z ztrouby maso nakrájejte na tenké plátky a naaranžujte na salát. Vše pak přelijeme zálivkou z vody, oleje, cukru a jemné francouzské hořčice. Poté podáváme z opečeným chlebem Gurmán. Dobrou chuť od Katky !! :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |11. května 2013
to bych si dala Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!