Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna po staročesku

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
13× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěnou kachnu osolíme, okmínujeme a za stálého podlévání a přelévání vypečeným tukem pečeme v troubě téměř doměkka. Pak ji rozporcujeme. Část tuku oddělíme a podusíme na něm cibuli, zalijeme vínem, přidáme kysané zelí, porce kachny, přelijeme výpekem a společně dodusíme doměkka. Podáváme s bramborovými nebo chlupatými knedlíky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
udělám Odpovědět
Rena.KI |17. července 2014
1*** Odpovědět
Alma |24. dubna 2014
uloženo Odpovědět
kockaviky |9. prosince 2013
dobré 1+ Odpovědět
Bábrle Inka |8. prosince 2013
1*** Odpovědět
planeta |8. srpna 2013
nádhera, dala bych si Odpovědět
Anna1960 |9. července 2013
dobrota Odpovědět
planeta |6. června 2013
oblíbená dobrůtka a po ní si dáme pěkně chlazenou plzeň Odpovědět
liza |3. června 2013
dobrota Odpovědět
J |27. května 2013
vyzkousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!