Staňte se našimi fanoušky na:

Kačenka pečená na kačenkách

Autor receptu: Jedlík-senior (212 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • sůl
  • celý kmín
  • 200-250 g plodnic kačenky české
  • 1 celá kachna

Pracovní postup:

Pro zlepšení chuti kachny na kmíně použijte plodnice kačenky české. Přidejte je v poslední třetině pečení. Nedoporučuje se použít zmrazenou kachnu. Osolenou kachnu pečte podle klasických zásad (recept najdete i zde na tradičních receptech) a klasická by měla zůstat i příloha (červené zelí a nadýchaný houskový knedlíček).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!