Staňte se našimi fanoušky na:

Johodový polibek

Autor receptu: Cullenova (34 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1.Uvaříme rozpustnou kávu s 1 lžičkou cukru a lžící mléka.(Já dělala z tchibo kapsle(žluté)) 2.Do misky nalijeme šlehačku a půlku ztužovače a šleháme (pokud máme přímo šlehačku na dezerty tak jen čtvrt) a pomaličku dosypáváme.Nesmí být hustá,ale řidší aby se dala pěkně nazdobit. 2.Hotovou šlehačku vložíme do stroje na vytlačení šlehačky nebo do formičky na zdobení perníků. 3.Kousek šlehačky vytlačíme do sklenice s hotovou kávou.Polijeme od středu po okraje jahodovým topingem a na to zbylou vrstvu šlehačky nazdobenou do špičky a opět dozdobíme topingem. 4.Sklenici můžeme dozdobit plátkem jahody,který si nařízneme. 5.Podáváme návštěvě.:) 6.Toping můžeme vyměnit za jiný ,dle chuti a ozdobit oplatkou,čokoládou apd.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!