Staňte se našimi fanoušky na:

Jeřabinka

Autor receptu: Tea (251 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Očištěné, promyté a okapané jeřabiny podrtíme, vsypeme do lahve, zalijeme alkoholem (čím víc, tím líp), uzavřeme a měsíc necháme stát v kuchyni na okně, na slunci. Poté tekutinu scedíme, vlijeme sirup uvařený z cukru a vody, ochlazení vlijeme do lahví, uzavřeme a necháme odležet.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jirulle |7. dubna 2013
hmmm :-P Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!