Staňte se našimi fanoušky na:

Jemný petrželový krém s camembertem

Autor receptu: vladimíra (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Petržel a mrkev drobně nakrájíme , cibuli jemně nasekáme. Zeleninu a cibuli podusíme na másle, přidáme svazek petrželky, zalijeme vývarem, přivedeme k varu a vaříme asi 15 minut. Vyjmeme zelenou petrželku a polévku rozmixujeme. Camembert nakrájíme na kostičky, které vložíme do polévky a necháme rozpustit. Osolíme a opepříme. Porce polévky posypeme pokrájeným pórkem osmaženým na másle. Podle chuti můžeme posypat čerstvě drceným pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |24. září 2013
dobré Odpovědět
piskotka |24. září 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!