Staňte se našimi fanoušky na:

Jemná medová buchta

Autor receptu: janaskubal (16 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny přísady smícháte a vlijete na vymazaný a moukou vysypaný plech. Můžete poházet rozkrájenými jablky a drobenkou, do které přidáte skořici. I bez ovoce je moučník vláčný, ovšem nesmíte použít mouku pšeničnou. 1 hrnek - cca 2 dcl.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |16. června 2013
dobrota Odpovědět
janaskubal |27. dubna 2013
Ta fotografie není moje. Odpovědět
janaskubal |27. dubna 2013
Doufám, že Tě Sofinko nezklamu. Jsem mizera a všechno dělám většinou od oka. Odpovědět
Sofii |27. dubna 2013
Díky za odpověď, zítra se na to chystám :-) Odpovědět
janaskubal |20. dubna 2013
Fakt, ze žitné mouky je těsto vláčné a jiné než ze pšeničné. Odpovědět
Sofii |19. dubna 2013
Opravdu jen žitná mouka? Je to zajímavé, určitě to vyzkouším, jen asi nebudu cukr přidávat vůbec, bude stačit ten med :-) Odpovědět
Mlsanda|11. června 2013
nice Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!