Staňte se našimi fanoušky na:

Jemná bramborová kaše.

Autor receptu: ehm (225 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě doměkka,scedíme a rozšťoucháme.Přidáme máslo a za postupného přilévání teplého mléka vyšleháme dohladka. Bramborová kaše musí být hladká a dostatečně hustá.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |28. července 2013
děláme Odpovědět
milmach |27. července 2013
dobré Odpovědět
Georgina |26. července 2013
klasika Odpovědět
Paříž|22. srpna 2013
normální kaše :) ale je to dobré :D Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!