Staňte se našimi fanoušky na:

Jelení guláš

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Odleželé maso nakrájíme na kostky.V rozehřátém sádle zpěníme drobně nakrájenou cibulu,přidáme nakrájené maso,prudce opečeme,osolíme,opepříme a posypeme mletou paprikou.Dusíme zpočátku ve vlastní šťávě,potom podlijeme vývarem.Šťávu zahustíme hladkou moukou opečenou na sucho,přidáme rozetřený česnek,později oloupaná rajčata a všechno udusíme do měkka.Během dušení podle potřeby podléváme vývarem.Podáváme s bramborovými knedlíky nebo s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!