Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí žebírka zapečená v sýrové krustě

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
19× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Odblaněná jehněčí žebírka zbavíme přebytečného tuku, částečně odkrojíme od kosti, na okrajích nařízneme a zlehka naklepeme. Osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji zprudka opečeme. 2. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme nastrouhaný sýr, vejce a ochutíme několika kapkami worcesterské omáčky. Směs naneseme na opečená žebírka a na mřížce rozehřátého grilu zapečeme. Zapečená žebírka podáváme s pečenými brambory nebo kaší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Vendula Ševčíková |7. května 2013
zkusím Odpovědět
makakela|7. května 2013
zkusim Odpovědět
katka-radova|7. května 2013
zkusíme .... v oblíbených :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!