Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí kotletky "alla pizzaiola"

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na olivovém oleji zpěníme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme pálivou papričku a restujeme 2 minuty. Pak do pánve dáme kotletky a osmahneme je z obou stran. Osolíme, přidáme rajčata, ochutíme oreganem a tymiánem, vaříme asi 10 minut, dokud omáčka nezhoustne. Nakonec přidáme osušené kapary, promícháme a podáváme. Vhodnou přílohou jsou opečené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!