Staňte se našimi fanoušky na:

Jatýrková omáčka

Autor receptu: luciasek29 (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra omyjeme a nakrájíme na malé kousky, rozpálíme olej a necháme orestovat než se jatýrka zatáhnou. Poté zalijeme vodou a necháme vařit než jatýrka budou měkká cca 25 minut, pak přidáme vegetu nebo podravku ta má lepší chuť, dáme trochu rozmarýnu, sojové omáčky, oregána dochutíme solí. A necháme převařit. Poté omáčku zahustíme hladkou moukou. Příloha: rýže, knedlík

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Proxi |8. února 2014
Dobrota Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!