Staňte se našimi fanoušky na:

Játrová sekaná

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Játra umeleme na masové mlýnku, přidáme vejce, olej, strouhanku, zakysanou smetanu a pořádně vymícháme. Osolíme a okořeníme vegetou, dáme do vymazané a strouhankou vysypané formy na srnčí hřbet a v troubě pečeme asi půl hodiny. Podáváme teplé s bramborovou kaší nebo po studenu s chlebem. Nezapomeneme doplnit zeleninovým salátem, případně kyselou okurkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milasyp|2. května 2013
také dělám, je dobrá Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!