Staňte se našimi fanoušky na:

Játra čchao

Autor receptu: Polda (17 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Dobře opraná játra nakrájíme na tenké plátky, smícháme se solí a škrobem a prudce orestujeme na rozpáleném omastku. Přidáme na drobné kousky pokrájené houby, na lístky rozdělený špenát, na kostičky nakrájený česnek a dobře orestujeme. Zakápneme několika kapkami octa, zmírníme teplotu, zalijeme připraveným zálivem a za stálého míchání dohotovíme. Pak zakápneme olejem a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

VELKAKOKI |25. února 2015
já rád játra = ukládám Odpovědět
sari |7. června 2013
super Odpovědět
PF*13 |2. června 2013
uloženo Odpovědět
david.kruml.1 |29. května 2013
zajímavé jsem zvědavý Odpovědět
JanaB |29. května 2013
ukládám k vyzkoušení Odpovědět
ka002 |16. května 2013
zajímavý název, ukládám Odpovědět
planeta |16. května 2013
dobrá inspirace, díky Odpovědět
Uzzi1 |13. května 2013
pěkné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!