Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodový džem

Autor receptu: kote19 (257 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody dáme do kastrolu a vaříme cca 10 minut.Za stálého míchání, přidáme po částech cukr smíchaný s pektinovým práškem. Ještě 5 minut vaříme. Horký džem plníme do nahřátých sklenic, upevníme víčky obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sussan |27. června 2013
Taky děláme. :) Odpovědět
JanaB |21. března 2013
Já jahody rozmačkám šťuchadlem na brambory, někdo je krájí na menší kousky. Odpovědět
Trudka4 |18. března 2013
Je to fakt tak jednoduché ? Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!