Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodový džem s levandulí

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Levanduli omyjeme. 2) Spolu s jahodami a asi 500 g cukru ji dáme do hrnce (postupně můžeme podle chuti doslazovat). 3) Vaříme a občas zamícháme. Můžeme rozdrtit pomocí udělátka na šťouchané brambory. 4) Džemem plníme sklenice (vyjmeme květy levandule). Víčka od sklenice potřeme zevnitř rumem. Naplněné sklenice zavřeme a otočíme dnem vzhůru.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |7. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
super nápad Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!