Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodový dezert s čokoládou a mátou

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve si uvaříme pudink z mléka a pudinkového prášku. Potřebujeme hustší pudink a tak mléka dáme jen 400 ml. Necháme vychladnout. Jahody rozmixujeme s cukrem, vmícháme do nich tvaroh, vychladlý pudink, vše dobře prošleháme, přidáme nahrubo nastrouhanou čokoládu a lístečky máty, nasekané najemno. Před podáváním necháme dobře vychladit. Jahodový dezert podáváme zdobený strouhanou čokoládou a lístkem máty.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alpenrose |22. července 2014
***** Odpovědět
honzapetrik91 |25. června 2013
Skvělý recept Odpovědět
Aidel |28. května 2013
Paráda :-) Odpovědět
J |27. května 2013
vyzkousim Odpovědět
pavlinf |27. května 2013
mnamka Odpovědět
michelle4|27. května 2013
hezké Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!