Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodový cobblery

Autor receptu: kattyr (386 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Koblerovou nebo jinou vhodnou sklenku naplníme do dvou třetin jemně roztlučeným ledem a na něj rozložíme pokrájené jahody. V míchací skleničce promícháme lžičkou sirup, vodku a citrónovou šťávu, vše nalijeme na jahody, kobler pocukrujeme a podáváme se lžičkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sussan |10. února 2013
Znám variantu bez vodky a je skvělá. :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!