Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodoví ježečci

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Velké až obrovské jahody očistíme a zbavíme stopky. Na boku každé jahody odkrojíme malý kousek tak, aby ležely rovně . Tabulkovou čokoládu nastrouháme škrabkou na hoblinky nebo můžeme nastrouhat na hrubém struhadle (čokoláda se dobře strouhá při pokojové teplotě). Rozehřejeme čokoládovou polevu, každou jahodu namočíme ze 2/3 do čokolády, pak ji obalíme v hoblinkách a necháme zatuhnout. Máslem, krémem nebo bílou a tmavou čokoládovou polevou namalujeme ježečkům oči a čumáček.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |18. dubna 2014
uloženo Odpovědět
slavuska |18. února 2013
vypadají opravdu krásně Odpovědět
Bábrle Inka |17. února 2013
Dělám pouze ke Dni dětí a když jsem v hodně dobrém rozmaru, tak za vysvědčení :-)))) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!