Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodové Tiramisu z Lučiny

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody s cukrem trochu rozmačkáme. Ušleháme šlehačku a vmícháme ji k zakysané smetaně a lučině, přidáme vanilkový cukr podle chuti a vyšleháme hladký krém. Na dno malé dortové formy vyložené alobalem naskládáme piškoty a zalijeme je rozmačkanými jahodami. Na jahody vrstvíme šlehačkový krém. Stale vrstvíme až do spotřebování všech surovin. Končíme krémem a vrchní část ještě dozdobíme čerstvými jahodami. Necháme odpočinout v chladnu nejlépe do druhého dne.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

*y555 |10. dubna 2014
mnamka Odpovědět
Proxi |11. ledna 2014
Ukládám si, snad to vyjde a vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!