Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová zemlbába od Suchých

Autor receptu: vera.sucha.50 (149 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mléko a smetanu zahřejeme na mírném ohni skoro k varu a pak odstavíme.V míse našleháme žloutky 100g cukru, vanilkový extrakt a poté opatrně zašleháme metličkou mléko se smetanou.Do formy s pečícím papírem rozložíme plátky vánočky, přelijeme je vaječnou směsí, navrch dáme rozinky, přepůlené jahody a posypeme zbylých cukrem a pečeme zhruba 25minut až povrch zezlátne

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piskotka |2. července 2013
dobré Odpovědět
macik |9. června 2013
zkusim Odpovědět
Aggie|10. června 2013
vyzkouším :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!