Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová smetanová zmrzlina

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jahody odstopkujte a spolu s cukrem je dejte do robotu a rozmixujte na pyré. Pokud je dostatečně hladké, ale sem tam se objeví kousek, ničemu to nevadí. Smetanu dejte do mísy a postupně do ní zašlehávejte pyré. Směs poté přendejte do mísy a dejte ji na 1-2 hodiny do mrazáku, aby zmrzla tak akorát 3 cm od kraje. Vyndejte ji z mrazáku, promíchejte, aby se krystaly ledu zamíchaly dovnitř, a dejte na hodinu zpět do mrazáku. Poté znovu promíchejte, přendejte do uzavíratelné nádoby a dejte přes noc mrazit. před podáváním zmrzlinu na 20 minut vyndejte z mrazáku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

yuzum |16. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Gabrielle |4. května 2013
určitě ukládám Odpovědět
dree |4. května 2013
mňamka Odpovědět
evahu |4. května 2013
dobrota Odpovědět
uuu|12. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!