Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová mlska

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do malé dortové formy dáme mikroténovou fólii tak, aby sahala až po okraj formy. Na dno naskládáme piškoty a po celé ploše rozložíme umyté, rozmačkané jahody a trochu přitlačíme na piškoty. Pokud máme jahody kyselé, přidáme trochu cukru. Smetanu se ztužovačem ušleháme do tuha, lehce vmícháme kysanou smetanu a podle chuti cukr. Rovnoměrně rozetřeme na připravené piškoty s jahodami a dáme přes noc do lednice vychladit. Nakrájíme a můžeme posypat čokoládovými hoblinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

jana.h |14. června 2014
Evičko to vypadá dobře jekto že jsem nemněla vzorek Odpovědět
Rena.KI |14. června 2014
Děkuji za recept, zkusím bez cukru. Odpovědět
mirisek|13. srpna 2015
Mnam Odpovědět
mirisek|13. srpna 2015
Vyskousim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!