Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová domácí zmrzlinka

Autor receptu: danuska-dufkova (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Plnotučné mléko, třtinový cukr a zakysanou smetanu smícháme, cukr je třeba dobře rozmíchat, aby se rozpustil. Jahody rozmačkáme vydličkou, budeme z nich mít šťávu, která směs ochutí a kousky jahůdek zároveň. Ty poté přidáme k ostatním ingrediencím. Směs vlijeme do zmrzlinovače, pokud zmrzlinovač nemáme, dáme klasicky zmrazit do mrazničky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!