Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhlová polévka s houbami

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly přebereme, propláchneme, 2x-3x spaříme a pak v rozehřátém másle osmahneme. Zalijeme litrem vody, přidáme předem namočené, povařené a drobně nakrájené houby. Vaříme až jsou jáhly a houby skoro měkké. Pak polévku zahustíme jíškou připravenou z másla a mouky a dovaříme. Hotovou polévku dochutíme kouskem bujonové kostky bio Würzl EDEN, podle chuti přisolíme a posypeme petrželkou. Kdo chce může si do polévky přidat zeleninu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!