Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhlová kaše sypaná perníkem

Autor receptu: aB (218 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly uvaříme dle návodu na obale,přebytečnou vody zcedíme,přidáme polovinu množství másla,mléko,špetku soli a uvaříme hustou kaši. Hotovou kaši rozetřeme na připravené talíře,posypeme strouhaným perníkem smíchaným s moučkovým cukrem a polijeme rozpuštěným máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

H-D |15. června 2013
dobrá,zdravá Odpovědět
PF*13 |15. června 2013
děláme podobně Odpovědět
petra.stefanova.7 |31. května 2013
recept vypadá moc dobře, ráda vyzkouším Odpovědět
sari |31. května 2013
mnam mnam Odpovědět
honzíček |31. května 2013
supr Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!