Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka v župánku

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
40× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka omyjeme a zbavíme jadřinců, Dutinu vyplníme marmeládou. Listové těsto vyválíme na plát cca jako malíček a rozkrájíme na čtverce, do kterých jablíčko zabalíme.Celé jablko potřeme máslem. Pečeme dozlatova a posypeme moučkovým cukrem. Nejlepší jsou jablíčka ještě za tepla!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

klariisa|31. května 2013
Mňam Odpovědět
uuu|14. května 2013
dala bych si Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!