Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka v župánku

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
40× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka omyjeme a zbavíme jadřinců, Dutinu vyplníme marmeládou. Listové těsto vyválíme na plát cca jako malíček a rozkrájíme na čtverce, do kterých jablíčko zabalíme.Celé jablko potřeme máslem. Pečeme dozlatova a posypeme moučkovým cukrem. Nejlepší jsou jablíčka ještě za tepla!

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

najkuchtickalenka |5. května 2013
vyskusam :) ukladam Odpovědět
gwendy |5. května 2013
mňam Odpovědět
eviti |5. května 2013
určitě bude chutnat Odpovědět
PetaDomca |5. května 2013
mnam Odpovědět
oloušek |5. května 2013
nebude to moc sladké? Odpovědět
water |5. května 2013
vypadá to chutně:-) Odpovědět
maka |5. května 2013
hm může to být dobré Odpovědět
maruskaji |4. května 2013
Vypadá to moc hezky Odpovědět
Gabrielle |4. května 2013
ty bych ráda někdy zkusila Odpovědět
Zůz |4. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!