Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka v krému

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a zakapeme citronem. Podlijeme je vodou s cukrem, přidáme citronovou kůru a zbytek citronové šťávy a podusíme doměkka. Otvor po jádřinci vyplníme červeným želé. Jablka narovnáme na mísu, povrch posypeme nasekanými ořechy a přelijeme krémem. Krém připravíme z mléka s cukrem, vanilkou a škrobovou moučkou. Vaříme za stálého šlehání. Když krém zhoustne, odstavíme a vmícháme žloutek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!