Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka karamelová

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Oloupaná, jader zbavená a na měsíčky nakrájená jablka posypeme skořicí a moučkovým cukrem, asi za půl hodiny jablka obalíme v těstíčku a smažíme dorůžova. Hotová usmažená jablka klademe na talířky. Poléváme teplým vanilkovým krémem, který uvaříme z mléka, cukru, 3 žloutků a vanilkového pudinku. Do krému můžeme přidat nasekané vlašské ořechy. Těstíčko: 2 vejce 1/8 l mléka sůl cukr 70 g polohrubé mouky 200 g oleje na smažení Krém: 5 dl mléka 120 g moučkového cukru 3 žloutky 20 g vanilkového pudinku

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!