Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečno-hruškový koláč

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu předehřejte na 180 °C. Jablka a hrušku oloupejte, přepůlte, zbavte jádřinců a nakrájejte na měsíčky. Dejte do mísy a opatrně – nejlépe jen rukama – promíchejte s oběma cukry, rozinkami a kořením. Plech vyložte pečicím papírem, na něj položte rozválené těsto a jeho okraje zarolujte dovnitř, abyste vytvořili kolo a zároveň těsto udělalo zvýšený kraj. Dovnitř dejte ochucené ovoce a všechno potřete rozšlehaným vejcem. Pečte dozlatova zhruba 35 minut. Podávejte pocukrované.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

T3r3z |27. března 2013
Těsto z čeho??! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!