Staňte se našimi fanoušky na:

Jablečné langoše

Autor receptu: ladunka (73 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
23× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka oloupeme a nastrouháme. Smícháme s jogurtem, práškem do pečiva, cukrem a rozdrobíme droždí.Přidáme mléko a těsto zahustíme moukou. Necháme těsto 20 minut kynout. Vytvarujeme langoše, které smažíme v rozpáleném oleji. Podáváme sypané cukrem a skořicí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

ladislava.jankovska |24. září 2015
Mňam, mňam, mňam. Mít droždí, jdu na ně zadělat. Nestačím polykat sliny. Odpovědět
sari |26. května 2013
hm zajímavé ukládame Odpovědět
Romik |15. května 2013
Určitě skusím a ukládám Odpovědět
E.Va. |3. května 2013
děláme s kefírem místo jogurtu a jsou moc dobré Odpovědět
Sofii |22. dubna 2013
Dcera má ráda klasické langoše ve sladké úpravě - s džemem a posypané tvarohem. Ale tímhle jí určitě udělám radost :-), to je ještě lepší, nastrouhat jablka přímo do těsta. Odpovědět
daja55 |28. března 2013
ukládám,budu muset vyzkoušet Odpovědět
Márč |8. března 2013
už teď se mi sbíhají sliny, určitě vyzkouším Odpovědět
ohen |14. února 2013
to určitě vyzkouším Odpovědět
+Bábrle+ |25. ledna 2013
Langoše mám moc ráda, hlavně ty s česnekem a nivou. Na sladko udělané jsem je jedla pouze na Slovensku, ale určitě nebyly s jablky. Skvělý recept! Odpovědět
kattyr |19. ledna 2013
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!