Staňte se našimi fanoušky na:

Italské rizoto se zeleninou ,,co dům dal"

Autor receptu: SimoneckaC (282 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Bezlepkové
Nízkokalorické
Veganské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Propláchneme si rýži a necháme ji řádně okapat. Cibuli si oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci si rozpálíme olivový olej a oříšek másla. Cibulku orestujeme do zlatova. K cibulce přidáme okapanou rýži a také ji trochu osmahneme. Rýži pak zalijeme trochou vývaru a za občasného míchání a přilívání vývaru necháme probublávat na středním plameni. Až bude rýže měkká přidáme zeleninu, bílé víno a ještě minutku povaříme. Nakonec přidáme oříšek másla a parmezán, zamícháme a můžeme servírovat. Mrkev a hrášek lze nahradit jinou zeleninou a nebo kuřecím masem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

SimoneckaC |1. řijna 2014
Děkuji :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!