Staňte se našimi fanoušky na:

Italské rizoto (červené)

Autor receptu: NicolettaH (1 recept)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži propláchněte a dejte vařit podle návodu. Mezitím si na hlubší pánvi rozehřejte olej a na něm osmažte nadrobno pokrájenou cibulku. Když začne zlátnout, přidejte asi tři lžičky sladké papriky a hned na ně na kostičky pokrájené a osolené kuřecí maso. Paprika tak nezhořkne. Pak přidejte rozmrazenou nebo pokrájenou čerstvou zeleninu a chvilku ji restujte. Když začne maso měknout, podlijte směs trochou vody a počkejte, až se vytvoří šťáva. Zeleninovo-masovou směs smíchejte s hotovou rýží a je hotovo! Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!