Staňte se našimi fanoušky na:

Italské gnocchi

Autor receptu: vladimíra (27 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařené teplé brambory prolisujeme, Přidáme máslo, muškátový květ, bilý pepř, sůl, mouku a vejce vypracujeme těsto. Vytvarujeme asi 3cm silný váleček. Z něj nakrájíme malé špalíčky a lžící vytvarujeme z nich noky (gnocchi). vaříme je ve vroucí vodě, dokud nevyplavou. Brokolici namočíme na 15 minut do slané vody, poté ji opláchneme pod studenou vodou, vložíme do vařící osolené vody a vaříme do měkka.V kastrole připravíme bešamel : na másle zpěníme hladkou mouku, zalijeme mlékem a mícháme do zhoustnutí. Do bešamelu v mícháme scezené noky, přidáme růžičky uvařené brokolice, dochutíme solí a pepřem a nastroháme parmazán

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michele |18. září 2013
uloženo :) Odpovědět
Hrabča |22. května 2013
jsou dobré Odpovědět
Aidel |15. května 2013
Ukládám :-) Odpovědět
eviti |15. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!