Staňte se našimi fanoušky na:

Indonéský rýžový salát

Autor receptu: Alma (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži vařit v osolené vodě asi 20 minut a nechat vychladnout. Maso omýt a osušit, osolit a opepřit. Opékat asi 8 minut ze všech stran na 2 lžících oleje, pak vyjmout a nechat vychladnout. Papriky zbavit semen a nakrájet, opékat na zbylém oleji zhruba 5 minut, pak vyndat a rovněž nechat vychladnout. Smíchat majonézu, jogurt, kečup, sůl, pepř a zázvor. Maso nakrájet, spolu s paprikou a rýží dát do mísy a opatrně promíchat. Pak vmíchat zálivku, salát ozdobit petrželkou. Obměna: Drůbeží maso nahradit krevetami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!