Staňte se našimi fanoušky na:

Indická krkovička

Autor receptu: BarusatkoG (253 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na menší plátky, okraje nařízneme. Osolíme a podle chuti opepříme. Koření na marinádu smícháme s olejem, maso dáme do marinády a necháme odležet alespoň 3-4hod. Maso zprudka opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli a pár zrnek nového koření. Během dušení přidáme lžíci cukru a sůl, a promícháme. Když je maso udušené doměkka, vlijeme smetanu a krátce povaříme. Když je omáčka řidká, zahustíme jí kukuřičným škrobem nebo hladkou moukou. Podáváme s brambory nebo s dušenou hráškovou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!