Staňte se našimi fanoušky na:

Indiánci

Autor receptu: And018 (13 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
305× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pěnová náplň: Bílky s cukrem a vitacitem šleháme elektrickým šlehačem ve vodní lázni cca 20 minut. Musíme dávat pozor, aby teplota vodní lázně nebyla příliš vysoká a bílky se nám neuvařily. Vzniklou hmotu naplníme do cukrářského sáčku a stříkáme na piškoty. Indiánky necháme hodinu odležet a pak namáčíme v roztopené čokoládě,necháme ztuhnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

bartovce|9. května 2013
Také se bojím,že bude sníh při namáčení odpadat Odpovědět
adriana.kohutova|6. května 2013
neodpadává ten sníh do čokolády při namáčení? s tím mám dost špatné zkušenosti, ale jinak to vypadá dobře :-) Odpovědět
Diana|6. května 2013
povedené :-) Odpovědět
sabuska.rozlivkova|6. května 2013
Krása :) Odpovědět
Mateska|5. května 2013
Jééé ukládám,malej je miluje Odpovědět
pet.cep|4. května 2013
Indiánky máme moc rádi! Odpovědět
vivianr|4. května 2013
To by si malá dala Odpovědět
jebik|28. března 2013
ukládám Odpovědět
lucie.d.adamkova|21. března 2013
ráda zkusím :-) Odpovědět
janina.bodlakova|18. března 2013
jen co dokoupím vitacit jdu na ně :-) , jen škoda , že na nákupu jsem byla dnes :-/ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!