Staňte se našimi fanoušky na:

Husí játra s mandlemi

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

1. Husí játra protkneme na vrchní straně spařenými, oloupanými a na nudličky nakrájenými mandlemi a hřebíčky. Játra vložíme do pekáčku s husím sádlem mandlemi nahoru, a to tak, aby byla potopená, a v mírně vyhřáté troubě zvolna pečeme doměkka. 2. Hotová játra můžeme zalít dalším vypečeným sádlem, necháme je vychladnout a uložíme do chladničky ztuhnout. 3. Čerstvý chléb namažeme husím sádlem a poklademe tenkými plátky husích jater a ozdobíme nudličkami mandlí. Hřebíčky odstraníme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!