Staňte se našimi fanoušky na:

Huňaté brambůrky

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Ideální jsou maličké nové brambůrky, ale pokud nemáme, úplné stačí normální, jen je třeba oloupané překrájet na malé, stejnoměrné kousky. Uvaříme je ve slané vodě, ale nekmínujeme. 2 svazky pažitky nastříháme kuchyňskými nůžkami na co nejkratší kousíčky, ne větší než 1 milimetr, a vsypeme je do mikrotenového sáčku. Uvařené a slité brambory potom postupně vkládáme do sáčku, kterým potřásáme tak dlouho, až se stejnoměrně obalí zelenou hmotou. Vypadají krásně a chutnají ještě lépe, zejména když k nim přidáme kousek upečeného kuřátka a celý zázrak doplníme hromádkou voňavé nádivky. Nezapomeneme na vhodný zeleninový salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!