Staňte se našimi fanoušky na:

Hrušky na červeném víně

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V hluboké pánvi přivedeme k varu červené víno, citronovou šťávu s kůrou, cukr a skořici. Vaříme po dobu 1 minuty, cukr musí být rozpuštěný. Oloupané hrušky postavíme stopkami nahoru. Pomalu vaříme 20 minut, až jsou hrušky měkké. Hrušky necháme v sirupu zchladnout a vyndáme je až když jsou vlažné. Také vyndáme skořici. Sirup musí být hustý. Poté jej nalijeme na hrušky a dáme je buď vychladit nebo podáváme teplé. Hrušky můžeme ozdobit opraženými mandlemi a podávat se šlehačkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!