Staňte se našimi fanoušky na:

Hříbkové rizoto

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Sušené hříbky namočte na 15 minut do 380ml vroucí vody. Pak je sceďte (vodu uschovejte). Na oleji a másle osmahněte pórek a česnek, vsypte rýži a 5 minut ji opékejte. Vodu z hub, vývar a víno dohromady zahřejte a směs přilévejte k rýži a nechte ji změknout. Podle chuti osolte. Na dalším oleji opečte pokrájené čerstvé houby a jimi, parmazánem a petrželkou ozdobte rizoto.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |16. května 2013
zkusím Odpovědět
Konato |10. května 2013
Dobré. Odpovědět
water |9. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Petruna |9. května 2013
výborný recept Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
dobrota Odpovědět
katka.radova.5 |7. května 2013
v oblíbených :-) Odpovědět
najkuchtickalenka |7. května 2013
ukladam :-) Odpovědět
šupina73|7. května 2013
uloženo,tak už jen ty hříbky:-)) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!