Staňte se našimi fanoušky na:

Hrášková zmrzlina s mátou a avokádem

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hrášek krátce spařte vroucí vodou a hned zchlaďte ve studené. Rozmixujte jej s mátou a smetanou na pyré, přesuňte do plastové, nebo kovové nádoby a dejte do mrazáku. V misce ušlehejte žloutek a pomalu k němu přilévejte tenkým pramínkem olej. Až bude olej zapracován, zakápněte krém citronovou šťávou a ještě prošlehejte spolu se šalotkou, česnekem, solí a pepřem. Nechte stranou. Avokáda vydlabejte pomocí lžíce, rozložte jejich dužinu na talíř, přelijte zálivkou, ozdobte hráškovými výhonky a nakonec podávejte s hráškovou „zmrzlinou“, kterou ještě poprašte solí a pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!