Staňte se našimi fanoušky na:

Hrachová kaše s uzeným masem

Autor receptu: izzy (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Dětská strava
Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Propláchnutý hrách necháme namočený ve vodě nejlépe přes noc. Pak vodu scedíme, nalijeme čistou, přidáme 1-2 stroužky česneku (oloupané a vcelku), přikryjeme pokličkou a dáme vařit. Hrách občas promícháme a počkáme až bude úplně rozvařený. Poté sundáme pokličku, osolíme, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a oregáno. Vše důkladně promícháme a počkáme až se odpaří přebytečná voda (aby jsme nemuseli zbytečně zahušťovat jíškou). Uzené maso dáme vařit do mírně osolené vody a nebo jen nakrájíme na plátky a osmažíme. Gramáž neuvádím, aby jste si mohli dochutit podle sebe :) Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!