Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí vývarová polevka

Autor receptu: honzíček (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Mrkev nakrájíme na nudličky a všechnu zeleninu dáme do vařící vody,přidáme bujon,uvařenou rýži a společně povaříme asi 5 minut.Při podávání posypem petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Šuldeska |2. června 2013
Polévky mám ráda a hlavně ty s masem - OK recept. Odpovědět
JanaB |1. června 2013
Gurmánský bujón jsem ještě nezkoušela, tak vyzkouším. Odpovědět
petra.stefanova.7 |31. května 2013
recept vypadá moc dobře, ráda vyzkouším Odpovědět
FOTOrecepty |15. května 2013
Opravdu zajímavé, určitě vyzkouším. Odpovědět
honzíček |15. května 2013
no někomu příjde vhod i laciný recept vždy není na lepší Odpovědět
david.kruml.1 |15. května 2013
No nevím polévka z kostky. Vitana vaří za vás. To není zrovna vrcholná gastronomie, ale určitě to neodsuzuju Odpovědět
laetti |14. května 2013
dobrota Odpovědět
honzíček |14. května 2013
děkuji za chválu Odpovědět
A |14. května 2013
máme rádi Odpovědět
sari |13. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!