Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí výpečky

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(14 hlasů)
Ohodnotit recept
148× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny na marinádu smícháme dohromady, přidáme maso nakrájené na kostky a necháme v chladnu do druhého dne odležet. Odležené maso dáme stejnoměrně do pekáčku, posypeme nakrájenou cibuli, zalijeme vodou, přikryjeme poklicí, dáme do předehřáté trouby na 180°C na spodní mřížku a pečeme doměkka. Během pečení několikrát promícháme. Pokud chceme mít více šťávy, tak nenecháváme úplně vodu vypařit a zahustíme kukuřičným škrobem a podle chuti dochutíme. Podáváme s bramborem,rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

lucka9 |28. března 2013
vyzkouším Odpovědět
antonin.vavrik |8. března 2013
Jde jen o zvyk. To, co děláme u nás z vepřové, nahrazují Arabové hovězím a je to moc dobré Odpovědět
miri3 |7. března 2013
dobrota Odpovědět
Bagorz |27. února 2013
Mňam:-) Odpovědět
aťka |25. února 2013
Tak hovězí výpečky jsem ještě nikdy nejedla - vepřové to ano- bude to asi takový "lepší" guláš. Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |20. února 2013
pěkně to vypadá Odpovědět
FOTOrecepty |17. února 2013
Moc a moc dobré. Odpovědět
JanaB |14. února 2013
Ukládám a vyzkouším. Odpovědět
Šuldeska |8. února 2013
Hovězí dobrota. Odpovědět
trnecek |6. února 2013
také zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!