Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí tatarský kebab

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na silnější nudle,5-6 minut podusíme za stálého míchání v oleji,potom zaprášíme hladkou moukou a necháme chvilku osmahnout.Zalijeme vývarem,přidáme bobkový list a kečup a dusíme doměkka.nakrájíme cibuli na plátky a na oleji osmahneme behem 8-10 minut dorůžova.Přidáme k cibuli maso,přimícháme nakrájené okurky,dochutíme a necháme chvilku prohřát.Příloha opékané brambory,rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |31. řijna 2014
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!